pregnat twins

Hye ada x yg preggy twins...sy smlm ada bledding tu yg pergi scan tp mcm terkejut sbb doc ckp sy preggy twin...ada x yg preggy twin share satu uri?nerves la...sbb sy baru 6 weeks 6day....*xde history family twins*

pregnat twins
320 Balas

Kalau baby twin kongsi satu uri salah satu baby twin besar dan kecil sebab berebut zat&makanan ibu makan dan lahir awal sedikit daripada due date.. Saya baru sahaja bersalin baby twin girl awal bulan January ni tahun,baby twin saya kongsi uri dan baby twin sya lahir masa kandungan 8 bulan lebih..semoga sis sehat selalu dan jaga kandungan baik2.. ☺️😍💞🙏

kisah kita sama laa..masa first scan tak tau kembar..kali ke 2 scan baru tau ada baby lagi hee..baby twin satu uri jgk..hari ni da 27 weeks..pernah gak bleeding sikit tp tak brpa ingt week ke brpa..tp alhamdulillah tak ada pape..ada yg kata normal mungkin sbb kita da lama tak period so tu yg ada bleeding sikit..

adik sy die scan dapat twin tp dlm brpe hari to die bleeding and kluar something mcm darah berketul..1 twin jatuh tpi alhamdulillah ad rzki lagi 1 to selamat....prgnant twin bdn kita kena kuat,rahim kena kuat..sis jaga diri smoga semuanye dipermudahkan..doakan sy one dpt twin..skrg tgah 33 weeks❤️

saya pernah.. mse 15weeks dlu bleeding pergi hosp doc check and cakap itu twins.. sangat sangat gembira.. tiba tiba doc ckp kandungan dah meninggal.. dua dua jantung tak nmpk degupan.. 3 hari lpstu janin tu pun keluar :') tapi alhamdulillah skrg saya pregnant lg.. dah 28weeks..

Wah😍tahniah sis..saya pun twin jgk kongsi uri 2 kantung..fmly sebelah merbelah x da twin pertama ada twin nie 😍.x lama kena serah diri p hosptl dh sis 24hb nie ..38w terlebih dh ptut 37w kena serah diri ..kerana bby x da masalh jgk ..jaga kesihatan mommy 😘

Alhamdulillah sis...saya pun doktor scan masa 5 weeks hari tu cakap saya preggy twin...tapi macam hati masih ragu2 lagi..tunggu 10 atau 12 weeks nak scan balik untuk kepastian..tapi dalam hati memang nak sangat twin..hadiah birthday husband..doakan ya...

Wahhhh..🎉🎊💃 Double surprises.. Double joy.. Lucky u..😃 Congrats!!! 😍😘 Xpernah preggy twim, tringin tu mmg xyah ckp la. Of coz nk kan. Tp ssh sikit nk dpt kot, sbb my famili tree & husband xda yg dpt twin. Btw, happy for you sis.. Take a good care of yourself..

Alhamdulillah,Ahad baru ni week ke 29 baru tahu kembar,kandungan ke 9&10,sblum ni scan nampak sorang je,doakan sy dan baby² sihat n selamat,lahir cukup bulan n serta dipermudahkan urusan,begitu jg pd smua kwn2 di sini..Aaminnn

4y ago

InsyaAllah..klau dh rezeki...semoga baby n ibu sntiasa sihat😊😊

sis sama cm sy...preggy twins share 1 uri 1 kantung.... dua2 girl... alhamdulilah dorang da masuk 5 bulan dan sihat alhamdulilah... sy pon xde gen kembar tapi rezeki kan... bersyukur sangat...

4y ago

Sis. Nak tanya. Masa mngandung kan twins ni ade alahan tak?

Alhamdullilah congrats.. Saya pun tgh pregnant twins.. Now dah 33weeks.. Next week last checkup dekat hospital and doktor bg tarikh tuk bersalin.. Doakan saya ya.. Nervous sangat dah ni.. Masa 14 weeks penah bleeding tapi alhamdullilah tak effect baby..

5y ago

Alhamdullilah moga dipermudahkan urusan sis ya...