#kehamilan

Siapa ada pengalam megandung baby kembar tdk sama minggu baby twins 1 Sya doc scan 9 minggu da yg twins 2 8 minggu.sya risau kalau baby twins 2 tak menjadi.sya nak sangat baby Sya sihat membesar bersama .doakan baby Sya sihat sampai Sya selamat melahirkan yah.amin

2 Balas

normal jebtu sis janji ade pembesaran https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

Lain2 plasenta ke wak?

8mo ago

Saya pun preg twin skrg 33w. Mmg sorang kecik sikit. But it's normal. InsyaAllah