Siapa ingat berat bayi pertama anda?

Hi selamat tengah hari mommies semua🥰 Min nak tanyalah, mommies ingat lagi tak berat bayi pertama mommies ya?👶 Soalan ni agak mencabar kalau dah ada anak lebih dua tiga orang😆 Anak min yang pertama lahir dulu berat 3.21kg 🥰 Jom komen mommies punya pulak👇

Siapa ingat berat bayi pertama anda?
1947 Balas

anak pertama 39week (2.82kg boy) 7year anak kedua 39week (2.83kg boy) 5year anak ketiga 37week (2.14kg boy) 2year anak keempat 39week (2.96kg girl) 6month