Tempoh Dalam Bilik Bersalin

Selamat Pagi! Mommies, berapa lama anda berada dalam bilik bersalin semasa melahirkan? Ada yang lebih 8 jam? 😣 Kongsikan dengan kami dan pengguna lain pengalaman anda di ruangan komen, OK!

Tempoh Dalam Bilik Bersalin
118 Balas

Masuk labour room 8.30 pagi. Baby dilahirkan jam 10.02 malam. Siap jahit semua dekat pukul 11++ jugak.. dekat 15 jam jugak terkandas di situ. Pengalaman anak pertama

Bersalin Czer.. msuk tmpt operation 1130pm.. bby kluar 1230pm... Mak ea kluar n sedar lepas bedah 3.30pm..lepas sedar br tolak ke wad..dlm 4 jam rsnye .hew3

First baby. Induced belon since Tuesday, 3cm until Friday. Friday doc tolak LR, drip induced. Contraction from 8pm-5am. Start bukaan > 3cm pukul 12am 🥺

Pukul 8 pagi air ketuban pecah. 8.30 check laluan dah buka 5cm. Bidan induce dari 9.30. 1.05pm start teran. Alhamdulillah 1.27pm baby girl selamat lahir.

Masuk2 trus bersalin .. xsmpt pun tkr katil dri ward 😅 masuk ward pun xsmpai 20min trus kena tolak prgi wad bersalin

Bilik bersalin xlama dalam 50minit macam tue tp sakit contraction tue yg lama dri zhor sampailaaa bersalin tue.

Ank 1st 12jam,tp last2 kne czer😅..bby lemas..yg 2nd 5jam,yg ni normal..alhamdulillah dua2 selamat n sihat😊😊

Alhamdulillah baby first 2jam..second tu yg lma 8jam sbb xda bukaan even da pcah ketuban kekal 5cm 😆

Pkl 8 something masuk OT Room & then about 11 something, keluar dr OT Room. Beranak secara Czer.

Masuk bilik saringan jam 5.30am masuk wad bersalin dalam pukul 6 lebih dan bersalin jam 8.14am