Tempoh Dalam Bilik Bersalin

Selamat Pagi! Mommies, berapa lama anda berada dalam bilik bersalin semasa melahirkan? Ada yang lebih 8 jam? 😣 Kongsikan dengan kami dan pengguna lain pengalaman anda di ruangan komen, OK!

Tempoh Dalam Bilik Bersalin
118 Balas

12jam = 4kali induce..😅 alhamdulillah pengalaman yg indah..harap no 2 ni xde induce😁

10min terus rasa NK beranak. Tu pon 10jam dekat ward sbb bukaan 3cm. Masuk lr tgk dh 9cm.

6 jam di labor room x bersalin last2 kena tolak ke dewan bedah kena operate bius 1 badan

9 jam in labour room😣😣 .. Masuk pkul 2pagii.. Baby keluar pkul 11 pagi 🤗

pukul 6pagi masuk LB pukul 6:45pagi dah keluar baby 😂 45minit je, bersalin normal

mestila ingat. dr pagi mask LB + induce sampai jam3 ptg.,tapi suami xde otw dr jb

First child, in 10:20 am out 7pm .. second child, in 10:20 pm out 11:20 pm

7.50am masuk LR.. 8.09am keluarlah seorang lagi hamba Allah 🥰

Alhamdulillah Allah permudahkan ketiga2 anak... Semua kurang 30 minit..

Induced 11.30am, labor room 8.00pm, 11.41pm selamat bersalin.