Durian tak boleh makan ke ?

Hi selamat pagi semua🌈🌤 Siapa pernah dengar kata-kata ni ya?🤔 Macam mana dengan pendapat ibu-ibu semua tentang ni? 😐 Min dulu pon takut nak makan waktu mengandung walaupun🤤

Durian tak boleh makan ke ?
115 Balas

Utk bdn dan kndungan sy, itu mitos. 4x mengandung, sy makan durian. Alhamdulillah xde mslh apa2. Sy x alergi dgn durian. Slps bersalin makan juga, alhamdulillah kenyang!!! Lps makan durian, air msk minum sikit2 tp kerap dan makan minum sprti biasa xde petua atau pantang larang. Live life happily ❤️ 2009, 2016, 2018, 2021.