mommy2 semua da sampai tahap yang mana, jom la share2 ?

Saya sekarang di tahap warna hijau ?? baby tengah aktif gerak2, lagi2 waktu subuh dia da gerak ibu dia hihi

mommy2 semua da sampai tahap yang mana, jom la share2 ?
1359 Balas
 profile icon
Tulis jawapan
VIP Member

ada lagi status saya ni yee 🤭 alhamdulillah anak saya da setahun lebih da mommy2 😊 jalan pun kemain laju skrg 👧🏻 saya doakan mommy2 yg sedang prgnant sihat n kuat just enjoy ur prgnnt before Due, banyakn brgerak dari dduk saja tp jgn paksa diri ☺️ inshaAllah semoga Allah lindungi mommy2 semua dalam menghadapi ujian prgnnt disaat dunia sedang melanda covid, saya doakan semoga semuanya dipermudahkan urusan disaat brsalin, amalkan doa nabi yunus ✨

Baca lagi

Purple...(11weeks) tapi baby syurga dah pergi time die 9weeks..jantung dah stop berhenti..ibu scan utk buka buku pink di Klinik Kesihatan..tp xde rezeki ibu..doc biarkan lagi 2 mggu baby dlm rahim ibu..utk gugurkan secara natural..sbb ibu xde pendarahan dan sakit. Doakan ibu ade rezeki lagi lepas ni..huhuhu..sedih sgt..baby syurga ibu dan babah..

Baca lagi
VIP Member

Alhamdulillah saya selamat melahirkan bby girl seberat 3.05kg ada jahit sikit, contraction kul 8 pg dr rumah sakit mcm snggugut then g hspital trus kul 12.58pm kluarlah bby ibu yg comel ni hehehe, doktor kata bgus la u msuk LR je da 6cm pstu check2 lg 8cm trkejut mommy, hope boleh cpat balik bby da berak @ kncing semua 🥰😊 saya doakan mommy2 yg lain dprmudahkan urusan brsalin aamiin 🤲🏻💐

Baca lagi
VIP Member

alhamdulillah saya skrg da tahap warna merah 😅 pnya lama post bru skrg naik hahahahha, skrg mghitung hari je ni, tak saba nk jmpa bby girl, first mom kn excited lain mcm hihi, doakan saya dipermudahkan urusan brsalin ye mommyy2 semua ☺️ semoga urusan mommy2 yg lain juga dipermudahkan segala urusan 😊

Baca lagi

Alhamdulillah sy dh selamat bersalin 38week 2D secara normal 24/1/22,sepatutnya dute 7/2/22 tapi oleh kerana ada maslh gdm terpaksa bersalin awal,sy doakan semoga Ibu2 yg lain selamat melahirkan ,yg menunggu 2garis dikurniakan zuriat Aamiiin🤲🤲

VIP Member

saya post ni da lama skrg bru naik 😂 saya skrg pun da warna 🧡 tnggu masa ke warna ❤️ pulak, doa2kn saya dan bby sihat ye mommy2 semoga urusan mommy juga dipermudahkan 🥰

4mo ago

sma

sy ungu semoga baby sy sihat2.. tengah risau sbb baby belum scan nak tgk keadaan baby🥺 temujanji minggu depan sbb hari tu cek kencing saja Dr kata dua minggu lg nnt dtg scan semoga baik2 saja InshaAllah amiin2 🤲

purple, 10week 11tahun tggu kandungan ke 5 tp ank pertama insyaAllah. doakn kandungan sy kalini bjaya yea ibu²smua. sy doakan balik sgala doa kebaikn untuk ibu² 🥰

Alhamdulillah skg nak masuk dh ke 36-40week,doakan semoga bby sentsa sihat tubuh badan, dipermudahkan bersalin nti Aamiiin 🤲🤲🤲🤲 #onubat# #gdm#

Merah❤..moge saya dan ibu2 yg bakal bersalin tak lama lagi dipermudahkan semua urusan utk bersalin..moge ibu2 n baby2 semua sihat2 shj..aamiin3x..