mommy2 puasa ke😁

hi nk tny ade x mommy yg da msuk 28mgu n puasa?okay tak?sy ok je puasa n bby gerak cuma risau takut effect kt baby klu dia lapar ke😅kot la ade spe2 lbh pgalaman yg tau.sb ptg2 dia gerak2 kuat.tu mksd dia lapar ke😅

1 Balas

saya dah masuk 31w masih puasa. dia gerak tu maksudnya ok tu InshaAllah . kalau tak gerak atau kurang gerak dari sepatutnya tu yg kena risau. dia gerak sbb nak bgtahu yg dia ok tu rasanya😀