mommy2 semua da sampai tahap yang mana, jom la share2 ?

Saya sekarang di tahap warna hijau ?? baby tengah aktif gerak2, lagi2 waktu subuh dia da gerak ibu dia hihi

mommy2 semua da sampai tahap yang mana, jom la share2 ?
1361 Balas

alhamdulillah saya skrg da tahap warna merah 😅 pnya lama post bru skrg naik hahahahha, skrg mghitung hari je ni, tak saba nk jmpa bby girl, first mom kn excited lain mcm hihi, doakan saya dipermudahkan urusan brsalin ye mommyy2 semua ☺️ semoga urusan mommy2 yg lain juga dipermudahkan segala urusan 😊