Bayi aktif waktu subuh ,,

Sape macam sy ,,, asal subuh ja bby aktif betul ,,, smpai sy x dpat tdo 😂smpaii la pagi ..hmmmm.... asyikkk gerak gerak ,,, skrg da 32 weeks ..

4 Balas

bby saya pukul 6 tepat mesti dah aktif, saya kkdg trjaga bila dia tendang kuat smpai kkdg trkjut kita dbuatnya, 😂 tp tula saya kkdg ckp "anak ibu lapar ke, sian dia lapar tendang ibu" tp bila sy bangun cari milo ngn roti, terus happy, lena pulak tu, tp sy la yg stres bila tkleh tido balik 😂😂😂, kkdg sy ckp "anak ibu kuat nyakat ni, suka eh buat ibu bebel pagi2" 😂😂 alhamdulillah, tk sabar due 19/8 niii

3y ago

semoga dipermudahkan urusan sis nt .. xlama da tu 😅😅

dia kejut mak dia bngun la tu .hehe .okla tu dh pagi dia kejut..mcm sy dlu pukul 3 pg dia kejut n duk aktif..😂😂😂dh sedap tdo dia berguling2 dlm.tu..hehe..trkejut terkejut kita dia buatnya..pstu bila jd mcmtu mkn biskut 2 keping n minum air br dia slow2 dia duk diam..hehe...aish..bila citer psl ni..tringat kenangan lm ms pregnant dlu .pnglmn yg tak dpt dlupakan smpai bila2.rindu..❤️

3y ago

sebab sebelum ni anak saya lahir 34minggu pramatang sbb sy alami pp type 3...dan saya czer kena jarakkan kehamilan macam doc pakar saya syor kan😉✌🏻dan dalam masa yang sama kena fokus dekat dia bagi dia cerdik sikit tak banyak nak pergi hsptl tuk chckup dengan pakar tentang perkembangan dia baru kita rancang next bby.tp tanya husben..husben kata tuk zmn pandemik covid ni katanya better hold dlu sbb husben tak dapat nak uruskan sy mcm dulu jika.sy czer lg next bby ..sbb nnti kesian dkt ank if anything happen..nk2 anak msih mnyusu badan n umo mcmni dia mmg prlukan kasih syg lebih sikit pada kita dan perhatian jadi kita fokus pd dia dulu😉

sy sllu nya dlm pkul 5.30 mcm tu dh aktif

mmg cmtu