mommy2 semua da sampai tahap yang mana, jom la share2 ?

Saya sekarang di tahap warna hijau ?? baby tengah aktif gerak2, lagi2 waktu subuh dia da gerak ibu dia hihi

mommy2 semua da sampai tahap yang mana, jom la share2 ?
1361 Balas

Merah❤..moge saya dan ibu2 yg bakal bersalin tak lama lagi dipermudahkan semua urusan utk bersalin..moge ibu2 n baby2 semua sihat2 shj..aamiin3x..

sekarang 💛 .semoga dipermudhkn urusan bsalin nti. dn doakn sy dn baby sihat ye mommy gojes smua .semoga dipermudhkn juga urusn momy juga.

sy 24weeks da...Kaler hijau... alhamdulillah smoga baby sihat sempurna lahir nnt cantik d permudahkan...insyallah Aamiin ya Rabbal aalamiin

kalau kluar spot ckolat di usia kandungan 9week ada iya normal??? 2kli kluar hari selasa kluar spot darah merah smlm spot ckolat

Ank ke 3 . .slepas 9 bulan melahirkan ank syurga sy . .allah ambil trlalu awal . .dan allah juga ganti dgn yg baru terlalu awal

sy kuning..29 minggu dh😊aktif siang mlm kurang.this is a girl.x mcm ank sulong boy.aktif sgt mlm.siang bnyk tdo plk

nak tnye mommy2 kndungn sy 28w 4d bby aktif tp kerap mengeras smpi sy xley tdo mlm..ade x yg sma ngn sy..☺️

sekarang warna 🧡 lagi seminggu kaler❤️ doakan dipermudahkn urusan bersalin sy nanti . Aminn🤲🏻🥰

Saya dah warna merah , 09092021 due doakan saya dipermudahkan bersalin dan selamat ibu dan baby ya 🥰

Doktr ckp 28 minggu dah 7 bulan... Mcm mana tuh... Mana stu btol.. Ikot yg nie ker cm ne.. Pening2...