Lia Masuri profile icon
PlatinumPlatinum

Lia Masuri, Malaysia

Ahli VIP

About Lia Masuri

Mummy to be ☺️

Posts(76)
Replies(343)
Articles(0)

Terasa hati

Saya cuma nak luahkan perasaan, semperna 1st anniversary kami yg prtama ni husbnd bg hdiah gelang emas sbb smbut skali dgan bby first sbb saya bkn jnis yg suka meminta2, tp mula2 tu husbund tak cite pun kwn mna ke apa, cuma dia ckp kwn dia yg tlong belikan sbb dpat hrga murah mcm2 laa, pstu bru ni saya nk try pkai dia cite pada saya dia mntak tlong ex dia yg belikan gelang emas ni sbb dpat murah, dpat beg itu ini, saya mula2 tu tak rasa apa sngat husbund siap cite yg mak ex tu tnya la husbund ohhh ni yg tak jd tu ye 🙄 siap cite mcm tu lg kt saya pstu mlm tu saya mula trfkirkan bnda tu mknanya dia still brhubung dgan ex dia la 😒 siap mntak suruh belikan gelang emas bagai saya pun jd sakit hati la bila dia ckp mcm tuu, mmg rasa cmburu geram sedih semua brcmpur laa, sbb tula dia tanak share psword phone dgan saya 😭 hbis tu saya ni sapa dimata dia ? saya tak kisah dia nk privacy ke apa tp prlu ke cite mcm tu ? itu blum saya check phone dia lg 😒 mmg klau dlm bilik air, time solat, dlm bilik saya msti mngis sbb trasa dngan kata2 husbund, mgkin hati saya ni yg mudah trasa tp klau mommy2 semua ada kt tmpat saya apa yg mommy2 akan rasa 🥺 jd apa sbnarnya dia ajak saya kawen ? saya tak nafi husbund saya orgnya muka manis, brbudi bhasa, hormat kn org tua, sbb rmai knalan yg suka dia, dlu sblum kawen lg dia cite ada cust dia siap ajak kwen tp dia tanak, dia lebih mmilih saya sbb saya tak cerewet, tak mnyusahkan dia, fhm dia, tak memaksa tp bila dia cite mcm tu hati saya trus trfkir mksudnya mmg husbund ada wasap2 ex dia laa tnpa pngetahuan saya 🥺 saya trasa sngat2 dgan dia kdang bila husbnd tnya saya jwab pndek je sbb trasa hati dgan husbund 😭😭😭😭😭😭

Read more
 profile icon
Write a reply

cuma share

Saya nak share sikit masa lahirkan bby girl kt hospital serdang, huby saya ni jenis org nya brjimat cermat, bahagian kewangan la hahaha smpai boleh katakan bahil laa tp wlaupun ayat tu tak baik saya nk ckp jgk hahahaha, saya ni pulak jnis boros hihihi tak pndai nk brjimat, jadinya kena la tu, saya boros huby pulak brjimat, pstu ada la satu hrini kami brbincng la psal nk brsalin kt mna, pstu saya ckp la nk brsalin kt serdang sana nurse,doc semua ok mcm2 la dnga feedback dr kwn2 haahha pstu huby saya suruh la call dlu tnya brapa bayaran semua kn, apa bnda yg prlu nk bwk then mula tu saya ckp la klau boleh nk bilik 2nd class tp huby tak bg klau boleh ambil 3nd class ada kwn smbang, cari pngalaman boleh tnya2 hmm bila fkir2 btul jgk hihi, saya pun jnis tak kisah sngat asal kn ibu n bby selamat heee, just nk pndek kn cerita masa saya brsalin tu saya takda pun buat book apapa ke tp saya diletakkan di bilik 1class sbb bilik lain semua full masatu jd nurse cmpak jela saya kt bilik tu, series mmg selesa sgat ada aircond, karpet gituewww hahahha, pstu saya bgtw la huby suruh dia standby duit dlm 2k mcm tu sbb dpat bilik 1class ni bang 😂 masa saya call tu dia brdiam kjap hahaha pstu ckp btul ke ni syg 😂 adehhh ksian huby saya hihihi, pdahal bil saya semua hanya Rm26 ringgit je 🤣 masa nk balik tu saya tnya la huby, da ambik duit kan ? nk bayar bil ni 😂 hihihihi pas huby g bayar dia gelak je tgok saya hahahaha apa laa, tp yela saya fhm penat dia brkerja cari rezeki, semoga rezeki huby sntiasa dprluaskan aamiin allahumma aamiin ☺️♥️

Read more
 profile icon
Write a reply