mommy2 semua da sampai tahap yang mana, jom la share2 ?

Saya sekarang di tahap warna hijau ?? baby tengah aktif gerak2, lagi2 waktu subuh dia da gerak ibu dia hihi

mommy2 semua da sampai tahap yang mana, jom la share2 ?
1361 Balas

Alhamdulillah saya selamat melahirkan bby girl seberat 3.05kg ada jahit sikit, contraction kul 8 pg dr rumah sakit mcm snggugut then g hspital trus kul 12.58pm kluarlah bby ibu yg comel ni hehehe, doktor kata bgus la u msuk LR je da 6cm pstu check2 lg 8cm trkejut mommy, hope boleh cpat balik bby da berak @ kncing semua 🥰😊 saya doakan mommy2 yg lain dprmudahkan urusan brsalin aamiin 🤲🏻💐