mommy2 semua da sampai tahap yang mana, jom la share2 ?

Saya sekarang di tahap warna hijau ?? baby tengah aktif gerak2, lagi2 waktu subuh dia da gerak ibu dia hihi

mommy2 semua da sampai tahap yang mana, jom la share2 ?
1361 Balas

ada lagi status saya ni yee 🤭 alhamdulillah anak saya da setahun lebih da mommy2 😊 jalan pun kemain laju skrg 👧🏻 saya doakan mommy2 yg sedang prgnant sihat n kuat just enjoy ur prgnnt before Due, banyakn brgerak dari dduk saja tp jgn paksa diri ☺️ inshaAllah semoga Allah lindungi mommy2 semua dalam menghadapi ujian prgnnt disaat dunia sedang melanda covid, saya doakan semoga semuanya dipermudahkan urusan disaat brsalin, amalkan doa nabi yunus ✨