Asyik menangis rindu husband

Saya pjj dgn suami. Dpt tahu pregnant, baru 4 weeks. Sy jd manja, emosi lebih. Asyik nangis je rindu asben. Sy tahu x bagus utk kandungan. Sebelum ni mmg sy yg beria nk baby walaupun tahu risiko suami jauh. Tp bila dh dpt sy pulak rse mcm x mampu nk hadap bila xde suami dan jadi manja lebih rindu dia 😂 Mcm mana nk buat ye utk atasi rasa ni?

11 Balas

sy pun sama pjj dan awal² dulu pun macam itu. Selalu menangis dan sy sampai simpan baju husband yg dah pakai untuk lepas kan rindu. 🤣🤣

2y ago

rasanya time T1 memang teruk la juga. masuk T2 dia mcm blh kawal sikit 😜