pjj atas sebab kerja

hi mommis. sy saja nk tanya mana2 mommies yang pjj dengan husband. macam mana nak kuatkan hati.. sy sedih sangat hari2 nangis rindu husband.. rindu rumah.. sy baru dapat kerja tapi dapat penemptan jauh dengan suami.. sy sangat sensetif sekarang. cepat emosi.. bila masuk kerja pon memang takde hati. fikiran semua dekat sana..macam mana sy nak kuatkan hati sy.. mental fizikal.. koyak sangat rasa 😭😭😭

2 Balas

moga dipermudahkan sis 🌹 rehat dulu atau try Minta dekat dengan husband. or husband kena korbankan pindah tempat kerja?

Even sy y x pjj pon setiap hri g kje akn rindu suami.. Sy paham sgt wak.. Sy doakan awk tabah