suami..

Hi semua.. Nak tanya pada y lain.. ada x y pengalaman mcm sy? Sy prgnant 2nd baby skrg..dah masuk 4bln.. my hsband lgsg xde sentuh dan syg perut sy.. x seperti frst pgnant.. happy dan manjakan sy.. bila 2nd ni dia buat mcm tak ada apa je dan hanya bermain dgn anak pertama je.. sy pn dh xrase dpt manja dgn dia lg.. sedih sgt rase diabaikan.. semua suami mmg mcm tu ke bila dh dpt anak dan bila dpt 2nd baby pn dh x excited mcm frst baby?

2 Balas

Better bincang dgn suami pasal ni. Takde la awk susah hati kan. Kang awk asyik fikir lagi stress.

Slow talk with your hubby. It will help.