pjj 1st ank

saya kawen sejak 2019 dah 2 kali g.. alhamdulillah skrg baby 18 weeks.. tp skrg suami kena pindah tempt kerja tinggal la sy sorang bertatih nk bawak kereta sendiri dgn sblm ni x pernah bawak kereta.. hidup sndiri.. hari2 nangis rindu suami 🌧🌧.. risau plak sbb skrg baby dah boleh rasa emosi ibu.. ada mommy2 kat sini mcm sy x pjj.. ada ap2 cadangan dan nasihat x? tq#firstmom

1 Balas

Maaf nk tanya, knp tt tk ikut pindah sekali? pjj perlu mental yg kuat sbb semua benda kena buat sndri. Nk mengharap bntuan pun bkn sng, tmbh suami jauh.

2y ago

suami kursus 4 bulan.. lpas tu x tau dpt pindah kemana pulak.. saya pulak baru nak dpt kerja tetap thun dpn janji.. pun kena pindah randah x tau berita lg.. buat masa skrg follow the flow je.. cuma hati ni rindu sgt x pernah berjauh sjk kawen.. nak2 sy ni mmg byk bergntung kt suami.. maklum la semua bnda suami buat😅😅😂🥹🥹