18 minggu 5 hari

hari2 nangis rindu suami, pjj dgn suami.. bkn senang nk pindah.. risau ada effext pada bayi.. bukan x buat tabah.. mmg x boleh.. asyik hujan je skrg.. mungkin awal2 lg.. baru 2 mnggu pjj.. Allah uakbar maaf kalau ada yg annoying .. #firstmom #firstbaby

2 Balas

saya masa anak pertama pjj dengan suami dahla masa tuh dunia kita sedang dilanda kes covid 😣 pkp pertama .. suami duduk kat kl saya pulak kat perak , dengan pregnant lagi hari2 call atau vc dengan suami sampai nangis2 .. aiyoo pastu ada kelonggaran untuk pasangan yang pjj boleh balik jumpa anak bini masa tu suami saya berhenti kerja tukar kerja kat perak barulah saya happy sikit 😂 suami ada dengan saya asyik nak berkepit je dengan dia .. anak dah lahir2 je sekarang 1tahun10bulan memang takleh pisah nan ayah dia kemana ayah dia pergi dia ikut kadang manja sangat dengan ayah dia 🤦 sampai takda masa mak dan pak nak dating 🤣 dia kacau hahaha

hi mommy. its okay. mommy luahkan apa tg terbuku dlm hati. jangan pendam jangan simpan,risau baby pun sedih stress je. saya tk pernah pjj dgn husband jd saya pun tak tahu perasaan isteri yg berjauh dgn suami. setakat warded berhari je pun dah rindu 😢 semoga mommy kuat eh. mommy 💪 ❤