Cengeng

Sejak mengandung saya kerap menangis. Saya dan suami pjj sejak kahwin. Dan saya bunting pelamin. Setiap kali rindu kat suami, mesti saya akan nangis. Bukan kat suami je. Bila rindu mak di kampung pun sama jugak. Entahlah. Saya memang cengeng sangat bila teringat mak dan suami. Kesian baby saya mama dia asyik menangis ??

2 Balas

Biasa la tu, pembawakan bdk.. Kalau sy rindu parents sy pun msti nangis.. Padahal duduk dlm Selangor jgk, and almost tiap2 minggu msti lawat diorg.. Cuma yg lain before kawin duduk sekali, tu yg lg touching.. Husband sy kdng2 blk lmbt sy rsa sunyi pun boleh nangis.. Tp sy cuba control emosi, takut nanti baby keluar takut terikut pulak perangai suka nangis tu..

Sama macam saya .. kalau suami takde , cari mak .. dua dua takde saya nangis 😂