KANDUNGAN 12 WEEKS

Salam moms sy nk tanya ,kandungan seawal 12 weeks dh blh rasa ke tendangan manja bby?xde la kuat juz mcm ketuk2 camtu je 😅

19 Balas

first baby saya tepat 12w tu saya dah rasa gerakan. tapi kena tekan perut & duduk diam diam. dia gerak bila saya ketuk perut panggil. bila tanya misi mmg dorang pun macam pelik tapi bila doc check mmg betul, sebab kulit perut saya nipis sesangat. waktu 12w pregnant dulu tak sampai 35kg .. so jangan kata tak mustahil ye, lain orang lain ragam

1y ago

sama la kita sis 12 w dh dpt rasa ketuk2 kecil tambah2 pulak bila kita pegang he2 perut nipis jugak