Tendangan 12 minggu

12 weeks dah rasa tendangan ke? Sy bru lps mkn terkejut rasa tendangan dlm perut😭 Masa mengandungkan abgnya rasanya xde rasa ap lg 12 weeks😅

4 Balas

Biasanya tak rasa kicking lagi klu usia 12weeks. Sbb baby masih kecil sgt. Xtaulah pula kan, lain org lain rasa dia. Tapi sy ada baca kat google, biasanya klu kandungan kedua, ketiga dan keatas, mmg cpt sikit rasa baby tendang / bergerak. Mcm sy nak masuk 12weeks, tp dah mula rasa denyut2 kat tempat yg baby duduk tu, padahal kandungan yg sebelum2 ni takde pula rasa mcm tu 🤭 ni sy baru perasan sbb kerap juga rasa denyut tu.

Saya tak rasa tendangan tp rasa kerap sangat berdenyut kadang denyutan tu sampai 5x tak berenti..

1y ago

Sy pun rasa denyut2 tu, kandungan sy skrg nak masuk 12weeks. 😍

saya pun rasa sesekali mula 12w

sy rsa msa 18week☺️