GENDER BABY

Hye moms sy nk tanya,gender baby blh thu seawal kandungan berapa weeks ya?skrg sy baru 16 weeks 3 day #firstmom

16 Balas

Dua2 anak sy buat details scan dan tahu jantina masa 21-22 weeks. Details scan penting sbb boleh tgk jantung baby, blood flow, cukup tak jari kaki n tangan, boleh tahu sumbing atau normal. Jantina of course boleh tahu jugak 😊

alang2 awak nak tengok jantina baby boleh buat detail scans skali awak. ketepatan nk tengok jantina tu percent dia lg tinggi. tp depend pada kerjasama baby kita awak. takut baby xnk tunjuk. boleh buat masa 18-26w.

1y ago

boleh awak. mmg doctor suggest dr 18w. kalau xnk buat dlm 18w. paling sesuai buat dlm 21~22w. mcm sy haritu bernasib baik dpt buat masa 29w. ikotkan dh tak boleh dh

saya cek skli dgn buat detail scan waktu 21week..alang alang dah kan.. buat detail scan boleh scan smua secra kseluruhan... jantina boleh tahu, keadaan baby pon boleh tahu. ❤️

1y ago

Oo yeke,sis ank no bape?sy first byk xtau 😅

saya dulu check detail scan masa 21week... detail and 5D scan... saya buat 3 kali.. 3 tempat... semua ckp gigirl... detail scan nampak Burger 😂😂😂...

sy scan masa 18w.. nsb baby bg kejesama.. senang mmpk dia gegirl 🥰 skrg da 24w.. insyaAllah next week nk try scan 5d plak.. harap x scam la.. 😁

Kalau baby boy senang detect.. macam saya 16 minggu pun dah nampak pistolnya hihi

1y ago

ye sama. saya 16w dh jelas nmpk bebird dia 🤭🤭🤭

klu boy, da bley nmpk dah.. tp usually Dr akan suggest 20 weeks ke atas

better 18w+, or tunggu hingga 21w buat detail scan sekali.

Saya dapat tahu gender pun 21w,masa 17w tak nampak lagi baby kepit

Baby boy senang nampak. Sy 12weeks dah nampak ball dia