MAGGIE THAI

Salam moms .. nk tanya ,kandungan 17 weeks blh mkn x maggie serda yg thai tu?sy dh brbulan xmkn maggie ni,arini rasa teringin sgt nk mkn😅

MAGGIE THAI
7 Balas

sedap ni kalau buat kerabu maggie letak sosej.😂 makan jaa sis tapi sebungkus saja tau. letak sayur² banyak sikit macam carrot, tomato dan apa² jaa sis rasa nak letak. jangan pedas² nanti pedih ulu hati.

Boleh jngan kerap la. Kalau nak makan masak pertama tu air kasi buang dulu pastu masakkan kedua tambah air baru. Pastu letak la sayur, telur, ayam ke bagi tambah serat pada baby

Boleh mkn tp berpada pada la ya sbb 1 hal mknn mcm ni xda khasiat dan takut mendatangkan gastrik.. nak lepaskan tekak mengidam sekali sekala tu xpa ja..

sedap sarda ni .blh mkn..tp jgn mkn selalu sgt..just tuk lepas rs teringin tu jdla..dpt jamah sikit...mg dpmudahkan segalanya. aamiin

Makan setakat leps ngidam je awk, 1 paket tu masih blhh. Jangan hari hari jee, kandungan msg tinggi dalm makanan segera ni.

boleh tp jgn amalkan sbb tinggi gila msg dia hahah sy pun sepanjang hamil makan 2x je.

Saya 30 week pon makan 🤭 sebab teringin hehe