ASAM BUAH KUNDANG@STAR

Salam moms , nk tanya ,kandungan awl mcm sy 19 weeks blh ke kalau mkn buah star@kundang yg masam tu..xde la mkn 1kg terus,mkn kerap la maknanya smlm dh mkn,arini mkn plk😅 suka yakmaat buah asam2 cmni #ingintahu

ASAM BUAH KUNDANG@STAR
18 Balas

fuhh kecur air liur tengok buah tu 🤤 rata2 semua komen pasal terliur ngan buah tu je. hahaha. boleh makan puan, just berpada2 je. kalau kuah rojak semua tu, elakkan sbb takut gula tggi nt. makanan yg berkhasiat lain jgn lupa makan jugak tau. and minum air putih byk2. 🤗

boleh je rasanya..cuma yg tak boleh kalau pencicah dia ada cuka rasanya... tapi yang awak makan ni dikirakan tak boleh jugak sebab tak ajak kami sekali join makan 😂😂🤣🤣🤭macam sedap jerr tengok..heheheh.

1y ago

kecur air liur Kan tgk 😂 dpt geng makan pulak memg xhingat dunia Rasa nya...

boleh jea kalau badan rasa okey tak berangin apa boleh jea. yang tak boleh sbb tak ajak saya 😂 saya 36 week ni boleh mengidam tengok ni 😂😂 hahahaha

Boleh mkn berpada pada janji jgn smp memudaratkan.. sbb masam ni blh trigger jd gastrik.. jaga diri jga ya mummy

Saya lupa nak komen apa tadi, sedap betul nampak buah tu aduhai meleleh air liur kita sis

sedapnya, td nmpak org post dkt wall fb fuhh. esok kena beli ni🤣 suka sgt masam2 ni

Wahhh nmpk sedap je dgn sos cicah tu saya pulak rasa meleleh air liur 🤣🤣

Buah bole makan. Yg takboleh sos dia tu sbb bercuka, pedas, tinggi gula.

hahahhaa terliur plk , pos sikit . ibu mengandung sini terliur dah 🤣

boleh je saya dlu ngidam dkt ank first mkn ni hri² smpai hbis😂