PAUH RINGAN MASAM

Salam moms sy nk tanya , kandungan seawal 14 weeks boleh tak makan pauh ringan yg masam tu?terliur sgt nk rasa 😖 boleh tau x mkn dlm kuantiti sedikit ke xde mslh mkn byk mna pon,janji perut xbuat hal 😅

1 Balas

kalau takde cicah serbuk asam tu makan jela byk mana pun asalkan perut tahan. kalau ada cicah serbuk tu kena hadkan laa sbb tinggi garam gulaa

1y ago

Itula , hayya mulut pon aih 😅 sbb semenjak preg ni sy dh lma xsentuh gula,air pon mmg air suam & kosong je 🤭