Tidur buaian

Salam. Hi mommies, nak tanya ok tk kalau baby tidur buai? Ke better tidur bawah je?

28 Balas

waalaikumussalam..dedua okay mommy..ikot pd keselesaan mommy n baby..kdg2 bila tido bwh ni, anak tido skejap2, tak lena..smpai mommy tak boleh nk buat keje lgsg..so better tido buai..kdg2 kt umah sendiri, anak tido lena kt bwh..tp kt umah pengasuh tak..so kena ajar tido buai jugak..at last, depends on mommy n baby jugak 😊