mirza atyka, Malaysia

mom of princess aafiyah

About mirza atyka

susu formula
hi mommies! ada tak mommies2 kt sini yg bg susu formula kt bby umur bwh 6 bln? boleh share tak atas sbb apa bg susu formula? n camne nk hadap org sekeliling yg seakan2 pandang sinis bila kita bg anak
..read
sy bg s26 gold sejak lahir sebab nak turunkan kuning dulu.doctor dgn nurse sendiri cakap bole je topup fm.org lain je yg sibuk sgt kata kenapa bg fm.sedangkan fm tu topup susu je bukan 100% bagi fm.bb
..more
sy bg strt baby 3m , sBb ada dmm ritu s0 susu dr0p , pump p0n xbole kjr demand baby , baby xmau direct ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”rmai y c0mpare sy gn cuzzie hubby sbb dia still bf till now , even baby sy susu fm , alhamdul
..more
Sye baru start bg susu formula sbb susu badan xcukup baby 2bulan. Kesian anak nangis lapa. Org sekeliling so far ok je.
Baby saya fully fm start dari 3bulan lagi. Bagi s26 tapi nak bagi susu baby apa pon tak kisah. Janji dia berak tak keras, tak cair, tak kembung perut. Sesuai la tu. Pasal orang sekeliling tu, alhamd
..more
semoga membantu
q&a ni sedikit sebanyak boleh mbantu myelesaikan persoalan mommy2 ๐Ÿ˜Š https://m.
..read
Alhamdulillah
Alhamdulillah, semuanya dipermudahkan..selamat bersalin 13/7..bby girl 2.9kg, normal..semoga urusan semua ibu2 yg tgh tunggu hari utk melahirkan anak dipermudahkan ๐Ÿ˜˜
VIP Member
taniah
Alhamdulillah....tahniah..
taniah. amin
Tahniah
congrats!!๐ŸŒธ
39w3d
Alhamdulillah..done last checkup at kkia today ๐Ÿ˜Š
thumb image
sama lah kita sis. esok saya punya last checkup. kalau tak bersalin lagi ikut due date ni,14/7, doc suruh masuk wad 23/7 terus bersalin.
VIP Member
Alhamdulillah.
38w2d
dah mula rasa tak sedap perot..tp tak sakit, takde turun pape tanda lg..fuhhhh..makin bdebar2 ni ๐Ÿคญ
All the best mommy..moga dipermudhkn..in syaa Allah
semoga dipermudahkan segala urusan sis...
Semoga dipermudahkan untuk bersalin. Aamiinn robillalamin ๐Ÿ˜Š
bsp test
hi mommies! boleh tolong gtau sy berapa normal range utk BSP test?
Kat klinik saya diorg letak range 4-6 Lebih dari 6 dia mark dgn tulisan merah pastu tpksa la repeat minggu dpn.
Selalu pihak klinik ada letak range bsp dekat borang
nervous + excited
edd 14hb 7..lagi sebulan je ๐Ÿ˜Š
Moga dpermudahkan urusan kalian semua...insyaallah...aminnn
Sama ๐Ÿ˜Š
sy 6.7... Neves + excited juge.. counting days
Sama tarikh!! Nervous tp x sabar nk jumpa babyyyy
VIP Member
InsyaAllah
31w
hi mommy! skrg ni dah start rasa loya2 n kuar rashes kt leher mcm 1st tri aritu..masa 2nd tri, takde pulak..normal ke bila jadi camni?
GDM
hi mommies! nak tanya ada tak kt sini ibu2 GDM yg berpuasa?
kita ad high blood pressure..tak puasa sbb kena on ubt on time ๐Ÿ˜†