Tidur dalam buaian

Ibu2 ada pgalaman x anak tidur dlm buai?agk2 smpai brpa bulan ye dia asyik nk tidur dlm buai jaa? Klau xbg buai msty nangiss

1 Balas

Ikut baby gak kot sis.baby saya xpenah langsung tdo buai tpi asyik menangis je.buai dodoi guna tangan je.dukung dia n dodoi Kan sambil berjogeg ibu Nye😂

10mo ago

Anak saya skrg umur 1 tahun lebih asyik nak tidur dalam buaian je. Takde buaian tak nk tdr walaupun dia dah mengantuk sgt. Tak larat dah nak dodoikan dia guna tgn. Sampai buaian dia patah budak ni buat