Rindu arwah suami😌

Rindu kat arwah suami, teringin sangat nak tengok muka baby lagi sblum bersalin, tapi da 35 week, tak le nak buat 5D😭 Allah je yang tau prasaan ni macam mana😭😭😭

11 Balas

Berat dugaan sis kalau saya tak tahu la mcm mne.. Tapi Allah tu uji sbb dia tahu kita kuat mampu untuk harungi.. Semoga sis dan baby dipermudahkan urusan bersalin dan dilindungiNya sentiasa Aminn🤲

3y ago

Aamiin ya mujib, trimah kasih sis, Allah je yg tau prasaan ni mcam mna

Semoga Allah swt permudahkan urusan puan. stiap yg berlaku pasti ada hikmahnya. banyakkan sedekah al fatihah doa utk arwah. in sha Allah puan kuat sb tu Allah uji puan dgn bnda ni.

3y ago

Aamiin ya mujib, trimah ksih sis

Allah! samalah kita, mengandung tanpa suami di sisi, apatah lg saat melahirkan dan menjaga, walaupun rasa tak mampu nak membesarkan sendiri tanpa tapi tetap kena KUAT

sama mcm saya,saya pon rindu arwah suami saya..arwah suami saya pon x sempat nak tgk anak pertama lahir,suami saya pon meninggal bln 9 jga..28/9

takziah sis ..sy doakan smoga Allah permudahkan segala urusan sis dan anak2..❤️

Takziah. اللهم اغفر له وارحمه وعافه واعف عنه.

banyak bersabar sis .insyaAllah,sis kuat sebab tu Allah uji.

ya Allah.. smoga Allah beri sis kekuatan. Allah syg

3y ago

Aamiin, trimh ksih sis

blh Tau suami mnggal sbb pe

3y ago

Aamiin ya mujib

Sabar ye awk 😢

3y ago

❤️❤️