Rindu memori itu

Walaupun baru bersalin ,tapi rasa macam cepat sangat masa berlalu..baby pun dah sebulan..rindu time push kat LR..walaupun sakit sampai berguling sebab induce 2x tapi rindu pula masa mengandungkan dan melahirkan baby.. ada tak mak mak begitu. Alhamdulillah lahir normal ,push sekali dan tiada jahitan. Tengok muka baby je,rindu detik melahirkan dia.🤱🏻🤱🏻🤱🏻. Moga mak mak positive dan sentiasa gembira bahagia .

4 Balas

sbb Allah dah hadirkan perasaan tu pd wanita supaya x rasa serik utk peknen n bersalin.sy setiap kali nk bersalin akn rasa sedih dan sayu..sbb 9 bln bersama bawak bb dlm perut n akhirnye bb keluar.sbb tu sy x pernah serik peknen utk 8 kali n bersalin 6 kali..ni pn naluri dh berasa sgt nk tambah

sy rindu waktu pregnant. sbb jenis xde alahan. cuma yg xbestnya time pregnant ni,kne mkn ubat,kne cucuk,dgn pinggang sakit sgt2. time melahirkan dlm LR so scary sakitnya. walaupun tahan sakit org ckp pling sikit la tu 7 jam. tp for me,sakit uii

Rindu juga tp bila fikirkan sakitnya tu, hm hold dulu lah. Fokus dulu didik dan besarkan yg sedia ada ni. Nanti mental, emosi, fizikal dah kuat baru fikir nak tambah ke apa ke 🤣

🥰🥰🥰 rasa nak mengandung lg ye? 😁😁