Rindu suami

Ada tak mommies yang macam saya. Lepas bersalin anak pertama, tiba2 rasa rindu sangat masa berdua dengan suami. Sekarang memang dah kurang sangat masa kami berdua ?

2 Balas

Ya, mmg rindu..sbb sblom ada ank, kita dpt tumpukan prhatian spnuhnya pada suami..siap2kam segala benda utk suami..dan setiap benda msti akn buat sama2..tapi bila da ada ank, kdg2 suami mkn tnpa kita teman, dia pun kena urus dri sndri bila isteri x smpt urus kerana sibuk dgn ank..tapi percayalah,anak penyeri rumahtangga dan pengikat kasih syg suami isteri..insyaallah suami akn faham dan kita pun akn mengerti

Ye memang rindu sangat lah