love husband??

saja nak luah sebab memang xde kawan untuk tempat meluahkan prasaan ibu pregnant nih ?? nangis terhegeh-hegeh bila suami pergi kerja trus rindu menangis? sampai baju suami pakai semalam pon duk peluk je malas nak buat apa" kerja rumah semua rindu suami je risau pon ada boleh plak menangis ? suruh dia pulang ? rasa takut sangat kehilangan dia entah lah kenapa nak slalu ada dekat suami?? tak nak suami kluar rumah sorang" nak ikut sekali memang kena ikut tapi kalau pergi kerja nih macam mana nak ikut? allah sayang betul lah sampai menangis dok cium" baju lepas pakai semalam?

2 Balas

Ok sy fhm ni.. mmg btui sggh pembawakan baby.. tp please jgn menangis sgt nanti baby akan rasa emosi tu n lahir pn jd menangis je hahaha.. sy ni musim PKP ni lg la PJJ plak dgn suami so mmg menangis tp kawal je la heheh

Pembawakan tuh. Normal 😊😊😊