BERPANTANG SENDIRIAN

Hari ke 13 anakku kembali ke negeri abadi . Doakan siti kuat dan semakin tabah melawan rindu yang tiada penghujungnya pada anak syurgaku Muhammad Yahya . Hari ke hari semakin rindu pada arwah baby . Al Fatihah ( di baca) buat anakku . #MuhammadYahya #DalamKenangan #AnakSyurga #Rindu

11 Balas

salam takziah puan Allahu sy anak kena ward 1 minggu semasa pantang sbb kuning pun dh menangis meronta ronta mcm org x betul rindukan si anak apatah lg mcm puan ni berpantang sendirian tanpa anak disisi 😔

2y ago

Alhamdulillah Siti makin ok . tak sabar nak tunggu habis pantang , nak g lawat rumah baru baby .

Takziah siti. Smoga arwah sentiasa d cucuri rahmat dan Allah mngurniakan rezeki baru yg berlipat kali ganda hikmahnya kpd siti. Maaf bertanya, boleh tahu arwah pergi pd kandungan ke brp dn knp?

2y ago

siti bersalin pada 39mgu 2hari , jangkitan kuman yang teruk sis . sebelum ni arwah anak siti ada di NICU selama 15hari . terima kasih atas doanya . aamiin

Innalillahowainnilahirojiunnn.. Semoga siti kuat ye.. In sha Allah akn bertemu di syurga nt tu... Aminnnn

2y ago

Sm² 😘

Innalillahiwainnalillahirajiun .. semoga dia lah yang akan tarik sis dan suami ke syurga.. Aamiin...🥺🥰

Innalillah dan salam takziah. Semoga dipermudahkan segala urusan dan diberikan kekuatan untuk puan.

Innalillahiwainnailaihirajiun. Salam takziah ya Siti. Moga kuat dan jaga diri ye.

2y ago

Sama²

Semoga siti cepat beransur sihat, Semoga rezeki siti lepas ni mencurah 💕.

2y ago

Alhamdulillah siti makin ok . semoga rezeki kita semua makin mencurah2 .. Aamiin

Al-fatihah untuk anak puan. Semoga puan kuat dgn ujian ini.

innalillahiwainnalillahirajiun ..salam takziah pn .

Al-Fatihah (baca).Salam Takziah.Selamat berpantang