Rindu arwah suami😌

Rindu kat arwah suami, teringin sangat nak tengok muka baby lagi sblum bersalin, tapi da 35 week, tak le nak buat 5D😭 Allah je yang tau prasaan ni macam mana😭😭😭

11 Balas

Berat dugaan sis kalau saya tak tahu la mcm mne.. Tapi Allah tu uji sbb dia tahu kita kuat mampu untuk harungi.. Semoga sis dan baby dipermudahkan urusan bersalin dan dilindungiNya sentiasa Aminn🤲

3y ago

Aamiin ya mujib, trimah kasih sis, Allah je yg tau prasaan ni mcam mna