RINDU

Ada tak mommy2 yg dah bersalin tapi rindu sangat masa pregnant ? Hehe.. kadang tengok cermin rindu kt perut besar.. rindu rasa baby gerak2 dalam perut.. rindu masa2 tu semua.. lagi2 masa pregnant ni dilayan mcm puteri kan.. mintak ape je seboleh nya di adakan ?

2 Balas

Mestilah rindu sbb skrg xleh nk rehat puas².. hahaha.. baby tdo, kita pn tdo, bby tdo, kita nk kena g buat mcm² tiba2 bby jaga.. trus x jln keje

5y ago

Rehat tu satu jugak.. masa pregnant banyak masa tido jek 😂 sekarang ni dah ada baby, baby pulak rajin berjaga malam.. mata panda la masing2

Rindu sangat. Rindu suami gosok2 perut sebelum tido & gi keje. Rindu nak suami urut2 time kaki cramp 😍