pregnant

Alhamdulilah..syukur sngt2..arwah anak pergi dh nk stahun..hujung bln 4 genap la arwah ank pergi mnghadap illahi..baru2 nie dpt thu sye pregnant..syukur..trime kasih yaallah..trime kasih kawan2,,suami yg selalu bg sy smngt..masa taip nie menitis air mata...sbb sy trlalu rindu arwah ank..

pregnant
10 Balas

Tahniah sis..jaga diri dan kndungan...sya pun perna kguguran,bulan 1..10 mnggu..rndu sngt2...lepas sebulan,alhamdulillah sya pregnt balik..skrg 14 minggu 3 hari..

Tahniah sis.. Sis keguguran brpe week time tu? And apa penyebabnya?..

Mabruk Sis. Sy pun anak sulung meninggal Raya Haji tahun lepas.

Alahamdulillah dan tahniah!!! 💖 rezeki allah nak bagi 😉

4y ago

Xde rezeki lagi.. Sy keguguran.. Sedih tu mmg sedih.. Tp sy redha

Tahniah sis.. Take care dn jaga pemakanan ye

Tahniah... Alhamdulillah

Alhamdulilah happy for u sis 💐

Alhamdulillah jaga diri baik2❤

Taniah sis❤️

Tahniah puan