Normal ke?

Normal ke x kalau dah 6wks + tp msh xde morning sickness?

27 Balas

Normal je. Sy 6 weeks pun tak rasa apa2 except breast je sakit. Sy start 8 weeks above sampai 13 weeks. Makan pastu muntah balik. Tp gynae cakap morning sickness bagus sbb menunjukkan pregnancy kita ada progress dan sihat..

Normal sis.. Sye dh 32 weeks ni xde morning sickness ke ape.. Alhamdulillah.. Klu ngidam pape pon xlme.. Seminggu 2 cmtu je selera bukan2.. Jgn rsau

Normal. Tapi ikut tuah badan jugak, ada yang takde sampai bersalin. Ada yang alah tengah trimester, ada yang nk bersalin baru nak alah.

Normal...sya dah masuk 10 mnggu bru start morning sickness...tpi berdoa la x kena morning sickness sbb ssah nak handel...

Husben ada alami morning sickness x?? Kekdg wife xde alami alahan tersebut..tp trnsfer ke husben😂😂😂

Normal.. Saya pon dr awal smpai laa skrg 39w alhamdulillah x der alaham apa.. Senang nk bekerja..

Sy Alhamdulillah stkt ni dh nk msuk 6week tkde alahan lagi .. cuma sakit2 belakang jer .😍

Normal. Sy skg dah 26 weeks. Still xde morning sickness n luckily husband pun x. 😊

Sya start morning sickness masa 2 bulan lebih 😅 sampai pagi² tu muntah campur drh

Sykur..sy time preggy dulu pn takde morning sickness 😇