Morning sickness

Ingatkan terlepas morning sickness dah since awal awal ari tu xde muntah muntah. Masuk 2nd trimester tetibe je die rajin muntah. Alaaaa baru nak berhuha xde morning sickness. Tapi normal ke pulak morning sickness start on 2nd trimester pulak nye?

2 Balas

Sy first xde muntah2. Sama mcm puan. Masuk je 2nd until 3rd ni makin worst muntah nya. Huhu... Tak tahan smpai rasa nak terkeluar anak tekak

normal tu.. kadang awal kadang lambat.. kadang dari awal sampai bsalin.. kadang ilang nnti dtg semula..