First time 🙂

Normal ke kiraan weeks apps dengan scan berubah ? Sebab masa awal scan dah 5weeks sama kiraan dengan apps sebab ikut last period, then datang untuk kali kedua sepatutnya dah 7weeks tapi scan bila scan doc kate 6weeks pulak ? Saya takfaham lah

9 Balas

normal sis. sy minggu lepas scan doc ckap baby besar dr tarikh yg sepatut nyaa. and doc ckap selagi tak lari jauh dr yg ikut last period takpa

3y ago

sy hari tu ikut lmp. then dah dapt edd. tp tak sama dgn yg sy ada kat apps period sy. last week scan lagi baru sama