Scan Baby

Harini bru g scan kalau ikot kiraan apps dah 7w4d tapi bila scan doc cakap bru 6w . Tapi Allhmdulillah yang penting dah ada heart beat ?

Scan Baby
16 Balas

Tahniah....sy pn 6w p scan npk kantung sj,lg 2minggu doktr ckp scan semula....doa kn sy yaa.

Alhamdulillah tahniah sis.. Doakan kami sama ada rezeki 🤲🤲😊

4y ago

in sha Allah , saya doakn awk diberikan rezeki baby juga ya aminn

Wow,tahniah sis,esok sy repert scan..harap nmpk lah heartbeat...

4y ago

in sha Allah , saya pun ini kandungan ke2 yang 1st dulu misscarige on 6w , So in sha Allah saya doakan semuanya dipermudahkan

Alhamdulillah tahniah...doa kan sy juga ya moga ada rezeki

4y ago

Aminnn🤲

Betul yg penting ada heartbeat 💖

Alhamdullilah, tahniah awak🥰💕

tahniah sis..take care..🥰

Alhamdullilah... tahniah sis

Alhamdulillah,tahniah sis

tahniah sis alhamdulilah