Kiraan apps hari ni 6W2D

Assalam semua, sy nak tanya kiraan hari dlm apps ni betul atau tidaknya . Baru2 ni sy ada pergi scan sbb ad bleeding sikit doc buat kiraan sy dah 6w3d ikutkan apps hari tu baru 5w6d. Hari first last period sy adalah 16/12/2022. Scan hari tu doc cakap takda heartbeat lg, nampak kantung je. Doc minta repeat scan lg 2 minggu

2 Balas

Ikut doktor sbb doktor y tgok.. Apps ni just utk kite tgok tumbuseran baby secara maya sahaja.. Once dpt due date dgn doktor baru masukkn tarikh kt sini

Wsslm. Kalau apps dengan kiraan doktor mostly akan ada ralat. Tapi better refer kiraan doktor