Kiraan minggu

Hye mummy semua. Kalau ikut apps ni saya dah masuk 14minggu. Tapi kalau ikut kiraan nurse dia kkia saya baru 13minggu, jadinya saya kena ikut kiraan kkia atau apps ni ya untuk lagi tepat? Sebab masa scan di klinik, kiraan apps dan kiraan sewaktu scan hanya beza beberapa hari sahaja. Mohon bagi pencerahan. ##firstmom #ingintahu #bantujawab

3 Balas

sebelum ni saya ikut kiraan apps & scan tp tiap kali gi kk mesti kk ikut kiraan last period.. so redo je la... refer klinik pakar pon ikut kk jugak.

mmg beza smggu ke kiraan nurse ? nti da 2 ke 3 kli scan boleh tgok date tepat or tak

ikut yg scan dengan doktor. scan lebih tepat