Kurang pasti

Ikut pengiraan last period di apps ni, saya sudah 7weeks. Tetapi bila scan doc cakap macam 4weeks sebab kecilllll sangat and doc takleh nak ukur lagi. Dan doc pun mcm susah nak jumpa kantung tu. doc kata mungkin ovulation saya lambat. Tetapiiii saya dah upt test waktu saya dah 5w (ikut kiraan apps)... normal ke mcm ni? Period saya teratur je :(

3 Balas

Awak sama situasi mcm saya cek hri nie, scan atas lgsg xnmpak apa2, scan bawah tu pun jap ada jp xda.. Kjap sblh kanan sjap sblh kiri... Mmg xdpt ukur.. Pdhal dh 6mggu kalau ekt kitaran haid. Doc mcm xpasti jadi ke tak sbb kecik sgt2, xnmpak kdudukan yg sebenar... Buat ujian darah harini, hari sabtu buat lagi nk tgk perningkatan

normal sis.. sy pun mcmtu.. ikut apps dah 6weeks.. bila scan baru 4weeks.. bila scan dkat swasta nmpk bulat kecik.. scan dkat KK langsung x nampak.. tgu lagi 2mgu .. msti bole nmpak.. 😊

Kalau priod x tratur mmng Susah nk tntukn brapa week.sy bnyk kali kne scan utk dua mnggu utk tngok pkembagan baby.Alhamdulillah smua baik2 aje .

4y ago

Saya period memang teratur sis😔