Kiraan sepatutnya 9w, scan 6w+ . Normal ke mummy ?

Saya first time pregnant dan ni kali pertama Saya ke klinik utk scan sebab mengikut kiraan tarikh first haid dan apps dah 9w. Tapi bila scan baru 6w+ dan Takde lagi dengupan jantung.. ukuran 0.65 cm . Dr mintak repeat scan lg 2weeks. Urmm .. ada mummy yang mcm saya Tak ?

1 Balas

nrml sis..ikut kiraan doc scan tu..sis scan awl sgt sis..mmg x npk ape2 g..mmg kne tgu 8 mgu ke ats bru npk..ikut opmnt doc tu..tu bgntg pd bdn msg2

3y ago

sma2😊