8weeks bby dh boleh nmpk ke?

Ni sy bru je g klinik tp doc ckp sy hamil tpi bby xnmpk lg so doc suruh check kt lua dia ckp bby xnmpk lg..bgi uolls y pernh hamil biasa berapa minggu bby bru nmpk law lps scan n lg 1 doc ckp klaw scan xnmpk kemungkinan hamil lua rahim sy risau sgt2 dh la ank pertama

39 Balas

Saya pun mcm sis haritu . dan Doktor pun ckp benda yg sama . Alhmdulilah bila scan bawah da nmpak jantung . Doa yang baik2 sis . In sha allah ada je baby dlm tu .

4y ago

InsyaAllah.. doakan sy masih de rezeki .

Sy masa 7w dah npk baby & saiz dia pn sama dgn trikh jangka..lain org lain sis..kdg ada yg xnmpak lagi mgkin sbb waktu subur lmbat jd bby kcik lg..

sy 8weeks dah nmpk cmni beserta heartbeat. .tp jangan risau sis. .kadang ada jugak yang lambat sikit. .thinks positif yee. .bnyakkn berdoa. .

Klu nk senang nmpk blh check ikut bwh. Tp sakit skit. But seriously akan nmpk jelas. Sy 6w6d dh nmpk janin & dh blh dgr heartbeat dia skali.

5y ago

sya 6week 5day sis. doc scan ikut bawah. kantung npk tp hearbeat xdgr...

Takpe in shaa Allah ada. Nanti before scan, minum air banyak2 sampai rasa nak terkencing. So lagi senang nampak bila scan.

P private scan.. klu scan atas x pk.. nnt doc akan scan ikut bawah... Scan bawah 5w dah blh npk kantung. 6w npk ❤️...

Sy 5 week dh nmpk momy...tu pun scan dri bwah..lain org lain momy..jdi jgn isaw..positifkn diri..tunggu 2 mggu lg..

5y ago

Klo anak first sakit jgk..bgntung pada doc yg scan

Saya 9 week baru nampak baby n dengar heartbeat. Waktu scan 7 minggu cuma nampak kantung je

Sy pryg 8weeks janin nmpk.. Tp heart beat je x nmpk... Sis mcmn skrg .

3y ago

Mybe sbb sy scan smalm Dr kata kantung sy mmg dlm rahim

Saya 7minggu 6hari..dah nampak jantung dia berdetik