Pregnant 8 weeks tapi bila scan nmpk kantung sj. Xnmpk bby. Kantung ok n dk dlm rahim elok. Ok k xnmpk lg bby?

5 Balas

normal.. stiap org berbeza ad yg rezeki dia dh nmpak awal ad yg lambat sikit jnji jga diri baik2 jga pemakanan and jgn bt keja berat

huhuhu. insyaallah ada rezeki dptlah tgk sis. doa byk2 next 2 week boleh tgk. ad gak yg kata 10 mnggu hingga 12 minggu bru nmpak.

4y ago

🤲🏻🤲🏻❤️

xpe sis,, nnti 2w msti dktr sruh dtg lg kan.. doa bnyk2.. ad yg lmbt nmpk.. kalo sy dlu memg kantung je ad.. doa bnyk2

4y ago

🤲🏻

normal sis , tggu lg 2 minggu insyaallah dah nampk 🙃

4y ago

Tq sis❤️❤️

okay je. jgn risau. nnti pergi check lagi

4y ago

Tqsm❤️❤️