baby xnampak

Assalam ad x sapa2 pgalaman y scan tp xnmpk bby cuma nmpk kntung je ? Sblm nie sy scan doc nmpk bby tp kli nie scan doc xnmpk apa2. Doc bg mse lg 1-2mggu klu xde pape tpksa cuci.. 3thn sy tggu utk mgandung tp dpt brita mcm nie ..downn sgt

12 Balas

jgn risau ya awak.. baby menyorok tu.. sy pernah suspect blighted ovum sbb scan 6 minggu kat klinik swasta msih x nmpak bby.. g hspital tvs pun masih x nampak baby. dr bg masa 3 mggu utk repeat scan.. kalau xda kne cuci.. mggu ke 9 g scan semula alhamdulillah sekali letak jer terus nampak bby n heartbeat lega x terkata.. sentiasa doa yg baik2 . sangka baik mgkin bby kecik sgt lg xnmpak.

Pengalaman Sy scan sbb ada bleeding non stop. Sekali scan Nampak kantung je.. Baby Takde. Esoknya sy trus keguguran . Xde Rezki. Sis kena redha. Cuma teruskan berdoa moga Ada keajaiban

Better refer to private klinik atau hospital..mungkin ada cara mereka yang canggih untk dapat lihat baby cik..think positive dan berdoa bnyk2...tak ada apa yang akan terjadi...insyallah...

Hye sis.. Sy kmrin pun bru je g cek sbb ada bleeding. Sptutny dh msuk 8 week skg tp scan npk kantung je.. Ada kmungkinan x sy kgguran ni.. Risau sgt

4y ago

Scan nampak kantung je sis.. Doc kata xnpk apa2 kt dlm kantung tu

Please positif ye mase skrg ni sbb akan effect diri juga klo terlalu pikir. Awl awl mmg biasa nmpk kantung je. Takpe awk rest jaga diri okei?

better sis refer klinik lain sebelum cuci..fikirkan yg baik2 je sis.

smsis dah berapa weeks...biase 10weeks baru nmpk...doa baik3 ye..

4y ago

sy dh 8 weeks tp scan nampk kantung je tp sy dh bukak buku pink.. nurse suruh bukak ☺️ dia ckp better bukak awal..

Insya allah baby takkan apa2 . Doa yg baik2, think positif

Awk ada cuba pegi klinik lain tak untk double confirm ?

Try g klinik lain.. Lain klinik lagi alternative..