confius

hai mom's semua nk tanyela....sy bru blik check up td sepatutnya kdungan sy da 11mggu 1hari tp bila scan doc ckp bby xnmpk lg pastu doc ckp kandungan mcm bru 4mggu..kantung da nmpk bsr..perut pn da nmpk bsr...sy da mule risaula....sy mmg catit bulan2 hari pertama period n hbis period...patut ke sy scan ke klinik swasta? ni first bby xde pengalaman?

1 Balas

Boleh je pergi klinik swasta. Sy dulu pun pernah mcm tu, scan tak nampak. Doctor ckp baby menyorok. Try dulu pergi klinik swasta ye. Tenang2, be positive.

5y ago

tq sis...risau sesgt