Spotting tiap hari normal ke??

Hi mommies … nak tnyaa fy pregnant 8week klu ikutkan last period.. tpi 31/3 first scan doc ckp xnmpk lgg tp rahim dh kembang.. so 8/4 second scan sbb klur spotting sikit2,doc ckp dh nmpk kantung tp xblh nk ukur lg sbb kecik lg so mybe bru lg.. tp skrg ni spotting tiap hari n bnyk.. perut pun tiap hari cramp.. normal ke?? Ptt g klinik/hsptl x?? Ke biar dlu 😔

1 Balas

Salam sis kalau makin byk spotting better jumpa doktor sis...

2w ago

Masih bleeding lg ke sis?